Fiecare cuplu isi doreste o nunta frumoasa care sa nu coste mult, insa, de cele mai multe ori, mirii se pierd in detalii si constata abia la final ca au cheltuit mult mai mult decat sperau.

Pentru a organiza o nunta superba, nu este neaparat nevoie sa investiti o avere. Recomandat este sa fiti cat mai practici si organizati si nu in ultimul rand, sa va puneti mintea la contributie si sa gasiti solutii creative. Va veti da seama rapid ca cea mai reusita nunta este aceea la care participa toate persoanele dragi si care va poarta amprenta, acest eveniment va reprezinta si trebuie sa iasa exact asa cum va doriti.

DETALIILE SI CREATIVITATEA FAC DIFERENTA

Detaliile unei nunti perfecte trebuie sa fie puse la punct in amanunt. Toate elementele frumusului eveniment trebuie sa fie in perfecta armonie si de acest lucru va puteti ocupa chiar voi insiva, ajutati pe alocuri de cateva persoane avizate.

Unul dintre elementele cele mai importate la o nunta este muzica, asigurati-va ca din acest punct de vedere satisfaceti gusturile tuturor invitatilor, asadar concepeti un playlist sau un program muzical care sa fie cat mai generos in ceea ce priveste genurile muzicale. In acest sens puteti opta pentru un DJ sau pentru o trupa de cover-uri. Este bine cunoscut faptul ca pretul unu DJ sau al unei trupe de cover-uri este cu mult mai mic decat tariful unei formatiile consacarte sau al unui solist renumit. Asadar, o astfel de alegere va poate scuti de cheltuirea unei sume importante de bani, rezolvand in acelasi timp probleme diVersitatii muzicale.

Pentru a nu cheltui foarte multi bani pe mancare sofisticata si meniuri extravagante, va sfatuim sa apelati la varianta unei nunti cu bufet suedez. Pe langa avantajul pretului, bufetul suedez va scuteste de risipa de mancare, invitatii servind astfel doar mancare pe care si-o doresc in portiile pe care si le doresc. In plus, cu putina imaginatie bufetul suedez poate fi si un frumos element de decor, va puteti lasa imaginatia si creativitatea sa zboare si sa il aranjati chiar voi impreuna cu familia sau prietenii.

La fel puteti proceda si in cazul desertului. Stim cu totii cat sunt de populare acum candy bar-urile si cat de apreciate sunt de catre invitatii de toate varstele. De asemenea, candy bar-ul va ofera din nou ocazia de a impresiona prin creativitate si originalitate. Cine nu prefera o varietate de prajituri colorate si apetisante in locul unei banale felii de tort?

HAINELE PENTRU NUNTA

Bineinteles ca rochia de mireasa este emblematica pentru orice nunta, iar tanara mireasa va cauta luni in sir rochia perfecta pentru ea. In cazul mirelui, stmi cu totii ca lucrurile sunt mai simple, costumul e tot costum fie el de ginere sau de petrecere…important este sa vina ca turnat pe mire si sa ii placa miresei. Sa ne intoarcem insa la rochie, pentru a scapa de preturile exorbitante ale rochiilor de mireasa, noi sfatuim mireasa sa probeze mai multe modele (probatul nu costa nimic) si cand s-a decis asupra modelului sa apeleze la o croitoreasa de incredere. Veti fi uimiti de cat de putin poate costa o roche de mireasa construita de la zero, spre deosebire de o riche de brand. Mireasa se va simti extrem de confortabil intr-o rochie de mireasa creata special pentru ea si va fi libera sa isi puna amprenta personala asupra acesteia.

Perfectiunea nu exista, insa aveti ocazia sa va organiati nunta exact asa cum doriti, iar acest lucru este extraordinar. Evitati sa platiti oameni care sa faca toata munca pentru voi, deoarce, pe langa faptul ca astfel de serivicii nu sunt deloc ieftine, la final s-ar putea sa nici nu fii multumiti de rezultate. Bazati-va mai mult pe voi, pe creativitatea si ideile voastre, cu ajutorul oamenilor potriviti veti construi un eveniment unic de care sa va bucurati pe deplin.