Lumina este foarte importanta in cadrul evenimentelor cu fast si a petrecerilor private. Aceasta contribuie la crearea unei atmosfere propice pentru distractie si destindere. Intr-un fel te simti dansand blues intr-o lumina difuza, spre deosebire de executarea aceluiasi dans intr-o lumina orbitoare care te face sa te simti expus si urmarit.

Asadar, lumina, ca si muzica, este un element cheie care contribuie la realizarea unei atmosfere de neuitat in cardul evenimentelor importante.

Jocurile de lumini folosite pentru NUNTA, BOTEZ sau PETRECERE PRIVATA contribuie la reusita evenimentului prin:
– realizarea unei atmosfere potrivite in timpul programelor de dans; lumina difuza, lumina dinamica, luminarea unui element cheie ( tortul, dansul mirilor).
– ajuta la corelarea simtului vizual cu cel auditiv.
– confera o nota moderna evenimentului.
– completeaza spectacolul si atmosfera.

Jocurile de lumini sau “luminile inteligente” sunt adaptabile si sunt controlate si programte, in timp real, de pe calculator. Acest lucru permite adaptarea si sincronizarea perfecta a luminilor cu momentele evenimentului. Spre exemplu in timp ce inviatii servesc masa, luminile sunt programate sa creeze un efect ambiental placut, fara miscari sau schimbari bruste de culori. In timpul dansului acestea sunt setate astfel incat sa se potriveasca perfect cu dinamica muzicii.