S-a dat startul sezonului targurilor de nunti in Bucuresti si in tara, asadar, am intocmit o lista cu sfaturi utile pentru a invata miresele nu numai cum sa supravietuiasca la targurile de nunti, dar si cum sa profite la maximum de astfel de evenimente. Iata sfaturile noastre :

  1.    Imbracati o tinuta confortabila!

    Veti sta in picioare pe tot parcursul evenimentului, care apropo, nu se desfasoara in incapei de 4 pe 4, asadar pantofii confortabili sunt esentiali. Cat despre imbracaminte, majoritatea targurilor de nunti sunt dotate cu aer conditionat care sa asigure o temperatura optima, astfel incat mirelese care probeaza rochii sa nu tremure de firg. Astfel, retineti ca este posibil sa fie destul de cald in interior si alegeti o tinuta din materiale naturale care lasa pielea sa respire.

  1.     Sositi la eveniment cat mai devreme

    Acest lucru va va da prilejul sa conversati cu expozantii prezenti la eveniment (fotografi, locatii, DJ etc.) cat timp sunt inca odihniti.

  1.      Incercati sa obtineti bilete de intrare gratuite sau diverse vouchere cu reduceri

    Oferirea invitatiilor gratuite in cadrul evenimentelor de acest gen nu mai este de mult o noutate. Targurile de nunti ofera invitatii gratuite persoanelor interesate, contribuind astfel la promovarea evenimentului. Invitatiile sau voucherele sunt distribuite in revistele de profil sau in cadrul concursurilor din social- media.

  1.     Informati-va cu privire la expozantii care vor fi prezenti la eveniment!

    Inainte de a participa la targ, alcatuiti o lista cu serviciile de care aveti nevoie pentru organizarea nuntii, in acest fel ve-ti stii exact ce sectoare va intereseaza si ve-ti economisi o multime de timp. Daca va intereseaza in mod special un anumit furnizor de servicii care este prezent la eveniment, verificati inainte site-ul web si ofertele astfel incat sa aveti pregatita o lista clara cu intrebari pentru acesta. Acest lucru va va ajuta sa negociati mai bine un eventual tarif pentru serviciile de care aveti nevoie.

  1.     Aveti grija la oferte speciale si reduceri!

    Deseori expozantii, in scopuri de marketing, ofera reduceri si oferte speciale doar cu numele. Inainte de a crede o astfel de oferta, verificari site-ul web al furnizorului si preturile afisate pe acesta. Astfel va ve-ti putea face o idee daca pretul este cel corect si daca reducerea chiar exista.

Sa nu ne concentram insa doar pe partea goala a paharului, exista si expozanti care ofera reduceri consistente doar in cadrul targurilor, profitand astfel de fluxul mare de clienti. Asadar, cu putina atentie puteti achizitiona bunuri si servicii la preturi imbatabile.

  1.     Nu va feriti sa discutati cu expozantii!

    Desi acest lucru pare evident pentru anumite persoane, exista inca multe altele care se multumesc doar cu brosuri si pliante informative, fara a profita cu adevarat de posibilitatea pe care o ofera targurile, si anume discutia fata in fata intre comerciant si cumparator. Fiti pregatiti sa petreceti mult timp la targul de nunti si sa conversati cu acei expozanti ale caror servicii va intereseaza. Acest lucru nu numai ca va va oferi o perceptie mai buna asuprafurnizorilor de bunuri si servicii, dar veti avea ocazia sa aflati informatii corecte si complete despre tipurile de servicii oferite.

  1.      Adresati intrebarile potrivite!

    Simpla plimbare printre standuri si adresarea intrebarilor referitoare la pret nu este cea mai buna metoda de a afla informatii. Incepeti cu esentialul, si anume disponibilitatea furnizorului pentru data care va intereseaza. La ce bun sa aflati pretul, daca respectivul furnizor nu este disponibil? Intrebarile coerente va vor scuti mult din timpul petrecut la targ.

  1. Nu luati hotarari doar pe baza pretului!

   Acest lucru este valabil in cazul ambelor extreme, nu neaparat ce e scump este si bun, precum si nu neaparat ce este ieftin este si prost. Adevarul este undeva la mijloc. Reprezinta cu adevarat gasirea celor mai ieftini furnizori cea mai buna alegere pentru nunta voastra? Informati-va despre serviciile pe care fiecare furnizor le ofera pentru pretul cerut. Veti fi probabil surprinsi sa aflati ca, desi preturile sunt similare, calitatea serviciilor variaza foarte mult. Cineva care comercializeaza un serviciu la un pret mai mare decat majoritate, ofera cu siguranta un element in plus sau un nivel ridicat de calitate, lucruri care ar putea face diferenta la nunta voastra.

    Ei bine, sper ca aceste sfaturi vor face ca experienta voastra in cadrul unui astfel de targ sa fie una placuta si prielnica.

   Nu uitati sa verificati pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu activitatile noastre si  targurile de nunti  la care vom participa anul acesta.