Make-up by Roxana Ciotirnel


Machiajul este pe locul doi ca importanta in definirea look-ului din ziua nuntii, bineinteles, pe locul intai aflandu-se rochia de mireasa. Dupa ce rochia si toate accesoriile au fost alease, e timpul ca machiajul sa isi faca magia si sa completeze tinuta transforamndu-te intr-o printesa!

Roxana Ciotirnel, makeup artist-ul nostru nu doar ca stie tainele magiei makeup-ului, dar te va impresiona prin jocurile de umbre si culori, prin rafinamentul detaliilor, reusind sa iti accentueze frumusetea naturala printr-un machiaj fin si usor, fara a-ti sufoca tenul, evitand astfel efectul de masca al unui machiaj mult prea incarcat.

Produsele profesionale MAC Cosmetics utilizate, dar mai ales talentul nativ si indemanare obtinuta in urma obslovirii scolii de makeup Kruger au facut din Roxana un profesionist desavarsit. Si cum unde sunt multi, puterea creste, te invitam sa cunosti intreaga noastra echipa de makeup artisti.

Acestia iti vor asculta dorinte si te vor consulta cu privire la ce ti se potriveste in cazul in care nu te poti decide asupra machiajului pe care il vei purta in cea mai frumoasa zi a vetii tale.

Chiar daca simti ca emotiile evenimentului si pregatirile de nunta te coplesesc, noi vom avea grija ca in prezenta echipei noastre sa te simti rasfatata si relaxata.

Nu te casatoresti? Nicio problema! Indiferent de eveniment, noi avem solutii pentru tine! Trebuie doar sa te destinzi si sa ne importasesti dorintele tale privind felul in care ai vrea sa arati! De restul ne ocupam noi!

Portofoliu:

Preturi