Formatia AZUR a fost infiintata in anul 1977. Fondatorul, compozitorul, textierul si managerul grupului AZUR a fost si este Nelu Vlad, cel care a dat si numele formatiei. In calitate de solist vocal Nelu Vlad si Azur au sustinut peste 3000 de spectacole, au realizat 42 de CDuri audio si au adunat milioane de fani fiind considerati la un moment dat un “fenomen social” datorita afluentei fara precedent a publicului catre salile de spectacol.
Cu repertoriul 100% AZUR au patruns in cercurile sociale cele mai inalte fiind apreciati si respectati pentru profesionalism, punctualitate si eleganta de care dadeau dovada, pentru slagarele lor nemuritoare cum ar fi :”Mai intoarce Doamne roata”, “Regina noptii”, “Trenul vietii”, “Mona”, “Printesa alba”, etc.
Nelu Vlad s-a bucurat de aprecierea celor mai mari artisti contamporani cum ar fi Irina Loghin si Ion dolanescu cu care a imprimat 4 CDuri de succes.
Si azi AZUR este la mare cautare in spectacole, la nunti sau petreceri private, iar prin stilul formatiei diversificat reusind sa multumeasca atat tinerii cat si varstnicii. In 2002 Nelu Vlad a restructurat grupul introducand in program muzica usoara internationala de ultima ora, astfel ca programul de 10 ore pentru o petrecere cuprinde muzica pentru toate gusturile, toti cei 5 membri fiind solisti vocali.

Nelu Vlad + Instrumentist orga  pret 4000 lei

Nelu Vlad + Formatia Azur  pret 8000 lei